oriolllado

Periodista especialitzat en comunicació científico-ambiental i de xarxes socials i assessor en estratègies de social media a empreses i institucions (actualment en excedència). A dia d’avui, regidor d’ERC a l’Ajuntament de Badalona. Pare a Vadepares.cat. Amb bloc de notes des de 1994 i amb blog des de 2005. El blog que actualitzo sobretot actualment és en clau #Badalona i no és aquest… Hi podreu donar un cop d’ull en aquest enllaç.

info@oriolllado.cat + descarrega el cv.

Recent Posts

Segones parts que sí que són bones

Captura de Pantalla 2021-09-27 a les 16.47.24

Primera capítol de la col·laboració que he encetat amb el magazín matinal de Ràdio Ciutat, Badalona Matí, conduït per Carles Tornero. Amb una periodicitat variable, però que estarà entre les tres i quatre setmanes, aniré desgranant per espai de vint minuts diferents llistes de cançons amb temàtiques i enfocaments diferents. He començat aquest dilluns amb aquest primer capítol dedicat a les cançons amb seqüèl·la.

Què va passar amb Pedro Navaja realment? És possible que el seu ‘diente de oro’ tornés a ‘iluminar toda la avenida’? Quines serien les paraules de Luka ja gran, al girar la vista a la seva vida passada? Quina és la darrera parada del Malson per entregues de Serrat, i perquè és un dels seus millors i més personals temes? Com va acabar la Judy, la noia que va robar el novio a la cantant de It’s my party? Tot això, més la la participació del Major Tom de Bowie i la Peggy Sue de Buddy Holly, en un capítol que té també propina en forma de llista d’spotify (se’ns va fer curt!). Que el disfruteu!

Aquí podeu ampliar informació:

  1. #RockANDllibres: viatge entre lletres i músiques Leave a reply
  2. #llegits en els primers mesos de 2021 Leave a reply
  3. Dylan 80 anys Leave a reply
  4. #llegits els darrers mesos de 2020 Leave a reply
  5. ‘Anunciado en TV’ Sèries vistes 2020 Leave a reply
  6. #llegits 2020 (i una mena de rànquing) Leave a reply
  7. Els meus discos de 2020 Leave a reply
  8. #llegits en els primers mesos d’un estrany 2020 Leave a reply
  9. #itineraris La Font del Pop i una carretera (també) per passejar Leave a reply