oriolllado

Periodista especialitzat en comunicació científico-ambiental i de xarxes socials i assessor en estratègies de social media a empreses i institucions (actualment en excedència). A dia d’avui, regidor d’ERC a l’Ajuntament de Badalona. Pare a Vadepares.cat. Amb bloc de notes des de 1994 i amb blog des de 2005.  info@oriolllado.cat + descarrega el cv.

Recent Posts

Quatre i mig, #llegits de l’agost de 2019

Captura de Pantalla 2019-08-30 a les 14.00.35

Aquest són els meus #llegits del mes d’agost. A l’espera de ‘No cerramos en agosto’ d’Eduard Palomares (Libros Asteroide), —que tot just he començat—, quatre cites que esperen convidar la gana de lletra.

“On abans només hi havia una casa, una vorera, una quotidianitat berlinesa, sorgeix de cop una frontera, brota entre l’herba, invisible, com una malaltia.” Les formes del verb anar. Jenny Erpenbeck. Angle Editorial. Traducció Marta Pera.

“Vine, mare, que cantarem | melodies per fer adormir els plors, | tonades per consolar els goigs, | cançons per fer ballar els morts.” Canto jo i la muntanya balla, Irene Solà. Anagrama.

“Clar que m’ha servit per pagar la hipoteca i la universitat als fills, però això era de més a més. Ho he fet per aquella excitació especial. He escrit per l’alegria que em dona.” Escriure, Stephen King. L’Altra Editorial. Traducció Martí Sales.

“I potser seguirà així per sempre. Ara soc un viatger, algú que no para mai de viatjar. Ja m’he expatriat, de fet. He emigrat als Ferrocarils del Reich Alemany. Ja no sóc a Alemanya. Soc en trens que recorren Alemanya.” El viatger, Ulrich Alexander Boschwitz. L’Altra Editorial. Traducció Carlota Gurt.

  1. #llegits Maig, juny i juliol de 2019 Leave a reply
  2. De Sant Jordi a Sant Jordi, un #top10 molt personal Leave a reply
  3. Els primers quatre mesos de 2019, llibre a llibre Leave a reply
  4. Els (meus) millors discos de l’any 2018 Leave a reply
  5. Un dia i mig a San Francisco Leave a reply
  6. Un dia a L.A. Leave a reply
  7. #llegits La collita de l’estiu 2018 Leave a reply
  8. Young, gifted and black (DEP, Aretha Franklin) Leave a reply
  9. #llegits Tornar a començar, quan sembla impossible Leave a reply