Avals de futur i el PP que continua sense trobar suports

[RESUM DE LA SETMANA DEL 9 AL 15 DE NOVEMBRE] Abans d’entrar en matèria, recordeu que aquests set dies també ha estat notícia el ple de reprovació a l’alcalde per la gestió de la GU (amb un apunt específic al blog), la publicació al Línia d’un article sobre els debats ‘tapats’ de l’urbanisme a Badalona, que podeu llegir aquí; i la reclamació al govern de la ciutat que aprofiti els fons europeus per reactvar economia a Badalona (en podeu saber més en aquest enllaç).

Per la resta, aquesta setmana ha destacat:

“Véncer la Covid amb eines per enfortir salut, educació i protecció social… i treballar JA pel país q volem lliure, pròsper, fort i independent; que no deixi ningú enrera. Volem fer-ho de la mà dels municipis”. L’agenda Aragonès expressada dissabte a la Convenció Municipalista d’ERC, aquesta edició només telemàtica i en situació de doble excepcionalitat (Covid + repressió política)… i tanmateix molt necessària. Un dia abans, divendres, avalava en Pere com a candidat d’ERC a la presidència de la Generalitat, molt convençut del perfil, compromís, trajectòria i habilitats que aporten al projecte col·lectiu.

L’oposició en bloc exigeix una reforma fiscal que arribi a tota la ciutadania i denuncia la falta de projecte del govern del Partit Popular (llegiu la nota conjunta en aquest enllaç). Dijous deixavem sol el PP en el ple extraordinari i la seva proposta fiscal insuficient, pobra, tardana i sense consens. Que el govern de Badalona es posi ja les piles: té les eines i els diners i també l’obligació de fer-ho.

Per fi comencen les obres del Jardí de ca l’Amigó, Via Agusta, davant de l’Hospital, operació clau a Dalt de la Vila sorgida de l’aposta del govern d’ERC amb Guanyem i ICV-EUiA, amb impuls i participació veïnal. Podeu saber-ne més en aquest apunt al blog de l’any 2018 i sobre l’inici d’obres en aquest link.

Dimarts ens reuníem amb representants de la PILA, l’associació q des de fa més de 5 anys treballa per fer realitat l’Institut de la Riera, en un pol educatiu de 3 a 18 anys al voltant de Ca l’Arnús. Objectiu fer-lo realitat en el menor temps possible.

Badalona en positiu

En clau social

Altres piulades d’interès

Serveixi aquest testimoni per recordar que la crisi de l’#habitatge a Badalona continua ben viva, avui; malgrat els intents del PP de desviar l’atenció i desatendre la ciutadania. https://twitter.com/annalaracarmona/status/1327577327589535745

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *