Nadal frívol a Badalona i parcs que van millorant connectivitat

[RESUM DEL 23 AL 29 DE NOVEMBRE DE 2020] Dies importants (decisius) per l’economia de molts dels nostres veïns i veïnes, que regenten botigues, restaurants, parades de mercat… que les llums enceses avui a la plaça de la Vila ens animin a tenir-ho present. Llàstima de la pressa (i frivolitat!) del govern del PP a Badalona que, a diferència de la majoria de municipis, ha plantejat un acte d’encesa multitudinari oblidant l’actual situació d’alarma sanitària.

Abans d’entrar en matèria en el resum de la setmana, recordeu que al blog també he fet aquests apunts específics sobre temes d’interés aquests darrers set dies, com 1️⃣ el més destacat del ple de novembre a Badalona, 2️⃣ la meva intervenció en defensa de la unitat del català al ple de la Diputació de Barcelona, i 3️⃣ l’article que l’Independent m’ha publicat al voltant del projecte urbanístic a Can Llamas.

Seguim amb el resum:

Bones notícies al parc del Torrent de la Font. El servei de Parcs de l’Àrea Metropolitana, que gestiona aquest espai, ha instal·lat nova passera damunt riera per millorar connectivitat entre Morera i Bufalà en un punt de molt de pas i aposta per recuperar antiga cisterna d’aigua al Turó de l’Enric.

Per cert, una informació molt positiva quant a un dels grans projectes pendents de mobilitat a la ciutat: el Consell d’infrastructures es va adjudicar a mitjans de la setmana el contracte de serveis d’assistència tècnica per la redacció del projecte bàsic del perllongament de la L1 entre Fondo i Sant Crist. Ho explicava aquí el secretari general de Territori Ferran Falcó.

És un dels principals reptes de la nostra ciutat (i del nostre país i de fet de la nostra societat en general), i malauradament no té gairebé mai l’atenció que es mereix. Molt interessant aquesta setmana aquest article d’Àlex Montornès al Línia sobre la crisi climàtica i el seu impacte a Badalona. El grup municipal d’ERC-Avancem n’hem fet també aquest comunicat.

En clau Badalona

25n: #lliuresdeviolències

En clau social

En clau nacional

I finalment un record trist però agraït i ple de reconeixement a en Jordi Lleal, que ens ha deixat aquesta setmana:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *