Però clar: a la xarcuteria del barri hi ha sempre tanta cua (i són tan lents!) i la verdulera continua entestada a donar-te records a la senyora (i un any després ja no saps com dir-li que ja no en tens, de ‘senyora’). I malgrat el temps que fa que em dic a mi mateix que m’organitzaré d’una altra manera, la veritat és que no aconsegueixo domesticar l’agenda i quan el senyor pot ‘la peixateria de la tia Neus està tancada’, o ‘can Colomer aquesta tarda no obre’.
Per tant, i per allò de socialitzar el coneixement, m’agradaria compartir amb vosaltres alguns productes força acceptables que no acostumen a fallar mai al meu rebost i que, malgrat tot, compro al Caprabo. La pasta fresca Rana (amb una menció especial als farcits de tomàquet i mozzarella), les galetes Cuétara de canyella, la xocolata Valor negra amb ametlles, la cervesa Franziskaner, els iougurts ‘enriquecidos con nata’, el pebrot vermell escalivat Carretilla, la salsa HP, les olives arbequines Blai, el gelat de xocolata de Ben&Jerry i un vi negre Castell de Peralada que per una mica més de cinc euros dóna molt més del que promet.
Vistes les circumstàncies, les concretes i les generals, hi ha molts dies que, amb això, un home com jo es pot donar per ben satisfet.
Et volia fer un comentari a propòsit de la teua observació sobre els ous que “estan apilats d’una forma que sempre em fa pensar en totes les
bones raons que devien tenir els animals de la Granja de l’Orwell”, però com que m’ha sortit massa llarg, l’he convertit en post.
Les pastes de la Rana farcides de bolets són la bomba!
I la pasta seca integral del mercadona, contra tot pronòstic, està boníssima.
Ara, això del Brn&Jerry m’ha fet una enveja tremenda. No seràs fan del Chunky Monkey tu també, oi?
Genial!
Aquest post mereix ser imprès i enganxat amb un imant a la nevera, al costat de la llista de la compra i del prospecte de les pizzes a domicili…
El tema de la massa per pizza també és prou interessant. A casa, la titular seria la de la marca “El Hacendado” de Mercadona, i la suplent: la Buitoni (que trobes al Condis).
Per cert la Susanna, una amiga, ens va portar unes olives Hacendado-Mercadona, de Mallorca, insuperables…