Accent, una invitació

Fa uns dies que inverteixo hores (hores, sí, en serio) a parlar amb gent. Tinc una seu oficiosa al Cafè de les Antípodes i una altra a la Sargantana (naturalment). Amb un peu a Baix a Mar, l’altre a Dalt la Vila, ja ho veieu. Els explico, a aquesta gent amb qui em vaig trobant, que amb un grup de gent hem constituït un grup d’independents. Accent, ens diem. I estem debatent la manera d’incorporar-nos coaligadament amb ERC. La trobarem, la manera. Segur. Aportem gent preparada i compromesa, idees i habilitats per dur-les a terme i un compromís per una Badalona més eficient, més participativa, més ben cohesionada. En les pròximes setmanes anirem ampliant la base d’aquest projecte i el nostre menú d’idees. 

De moment, avui, El Punt en publica això:

Però tornem a les meves rondes de contactes. En saber de la notícia, molts reaccionen amb prevenció, d’altres intenten articular alguns consells, uns pocs més arriben fins i tot als advertiments. Ja us ho heu pensat bé? En aquest grup de persones pesa un aire de dol. Però n’hi ha d’altres. Altres que es prenen la nova d’una altra manera. Són la majoria, de fet. Em feliciten, ens feliciten. No pas perquè pensin votar l’opció amb la qual anirem a les eleccions (en algun cas, sí, clar). La felicitació ve, en tot cas, perquè entenen que aquest és un pas important, que ha estat ben meditat i que avui el país necessita això mateix a ERC i també en tots els espais ideològics. En Jordi Ballesteros ho explica molt bé, això, en el seu últim apunt al blog. 

M’agafo a ells, als que em feliciten, tot donant-los les gràcies per recordar-me, per recordar-nos, el que és significatiu, aquí. Que benvingudes siguin totes les noves incorporacions al debat polític. D’això es tracta, no? De treballar pel país, de continuar treballant pel país, preciso. De veus en calen moltes, en calen més. 

Ah, i no m’he cansat d’explicar-me davant d’un cafè ben negre (o d’una cervesa ben rossa). En parlem aviat. 

Va, sí, busquem un forat?

2 thoughts on “Accent, una invitació

 1. Veig que de modèstia no us en sobra “Aportem gent preparada i compromesa, idees i habilitats per dur-les a terme”. Només cal esperar que la vostra baixada dels núvols (fums, vapors) no sigui excessivament cruel.

  Parles de renovar la política, i comences per col·locar-te de número 2 a la llista d’ERC. Què en fareu, d’en Chalmeta, pobre?

  Això sí, després d’assegurar-te el tanto ens promets ampliar (si de cas, encetar) el programa. Perdó, el “menú d’idees” (no fos cas que fessim servir un llenguatge normal).

  Un peu a Baix a Mar i l’altre a Dalt la Vila et situa enmig de la Via Augusta. Vigila no prenguis mal amb el trànsit que hi ha. Fa milers d’anys, que n’hi ha, de trànsit, allà.
   
  I hi hem vist passar molts BTVs amb sobredosi de Gintònic. No us conec, però no cal dir que us desitjo sort. Està clar que heu decidit suïcidar-vos cívicament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *