Cinc blogs per descobrir

Blog Day 2009

Avui 31 d’agost és el Blog Day: aquests són els meus cinc blogs recomanats segons les normes de participació d’aquest esdeveniment mundial. Hi ha tants blogs interessants… però he hagut d’acotar la meva selecció a cinc. He decidit enllaçar a blogs amics que es mouen a la xarxa amb discreció (bé que amb eloqüent qualitat) i que, per tant, potser no coneixeu. Si el Dia del Blog és la gran festa de la blogosfera jo, avui, em permeto venir acompanyat d’alguns amics. Crec que us agradaran.

3 thoughts on “Cinc blogs per descobrir

  1. Gràcies per les floretes. No sé quin és el motiu que mou la la gent a fer un bloc, però per a mi, en començar, era bàsicament un repte, un compromís d’escriure-hi sovint. Era aquell diari que mai no he tingut prou constància per mantenir de manera continuada, tot i que tinguí dotzenes de llibretes plenes de notes i apunts, principalment de viatges.

    Després vaig veure que era un mitjà per compartir amb altra gent coneixement, experiències, emocions, petits plaers…  També hi he trobat un altre al·licient: el de fer amistats virtuals amb persones que no conec més que a través d’altres blocs o pels comentaris que em deixen. Tot i que en algun cas acabem coincidint en algun lloc, el lligam més estret és sempre el virtual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *