Doncs sí, el Nadal ja és aquí

La meva germana anunciava avui al Facebook que ja havia observat diversos Pares Noel prenent posicions en alguns balcons; i, de fet, la setmana passada ja vaig ‘publicava’ al meu Twitter que ‘és nadal al Corte Inglés’ amb una foto d’urgència de la façana de Can Jorba. Més coses: ahir vaig rebre a casa l’especial de decoració nadalenca de l’Ikea –per cert, en català!– i vaig acabar una reunió amb un ‘si no ens veiem abans, bon nadal’. Doncs si, d’acord, el Nadal és aquí. I avui, sense amagar un bon somriure, aixecaré la moratòria a l’audició de nadales que m’autoimposo cada any. Per cert, aquíaquí hi ha dues imix meves a itunes amb algunes nadales. És que de tant que m’agraden, les escoltaria a l’estiu i tot! Alguns dels meus amics i amigues ja tremolen… això si, ding, ding, dong, al ritme d’un bon “boogie woogie christmas carol”…

A la imatge, la portada de la recopil·lació de l’any passat, a Weird Christmas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *