“No us heu de preocupar per les dietes”

És difícil d’entendre com la conferència del senyor Hira Rattan Manek, originari de la Índia, que porta més de 10 anys alimentant-se del Sol (això diu ell), ha pogut saltat a una agenda oficial (de la qual cal esperar, si més no, un filtratge bàsic d’allò que publica i més si ho fa dins l’apartat de ciència i medi ambient). La filosofia del senyor Rattan és una empanada tan majúscula que sembla una mostra d’art conceptual. M’he quedat, però, amb un petit fragment de la seva biografia, consultable a la inenarrable web de l’entitat organitzadora: “Ni siquiera tienes que preocuparte por sus dietas, puesto que no come… Pasó de ser un empresario preocupado a ser un maestro sin discípulos, un sereno y tenaz transmisor de una técnica sencilla basada en el mirar al Sol, cuyos protocolos estableció él mismo.” Aquest sobtat atac de pragmatisme, tan oportú en temps de crisi, –no us heu de preocupar per les dietes!–, és irresistiblement hilarant, trobo.

3 thoughts on ““No us heu de preocupar per les dietes”

  1. “La filosofia del senyor Rattan és una empanada tan majúscula que sembla una mostra d’art conceptual” XDDDD

    La pregunta és: durant la xerrada, li posaran una ampolleta d’aigua com a tot conferenciant? L’ofendran si ho fan? L’ofendran si no ho fan? Quin dilema!!

  2. Bé, el cas és que el Departament de Cultura va suprimir la convocatòria de l’agenda arran de les queixes de part de la comunitat científica assabentada, i dels homes i dones de seny. Salut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *