Queden 6 dies. El cafè de tota la vida.

[Diari de l’última setmana]  Dilluns, 16 de maig: A les vuit del matí, ja estem a lloc. Reunió de la permanent d’Accent, una rutina nova i per sort temporal; imprescidible en campanya, quan tot canvia cada dia i cal ajustar el rumb amb la tècnica més difícil, la que lliga ofici i intuïció. Fa fresqueta, a la terrassa de l’Agnès, i un tímid sol, quasi diríem que optimista. Hem estat els primers, jo i la Natalia. Olor de cafè, cafè de tota la vida, sens càpsula. Què tenim avui? apunta l’Oleguer. Sempre comencem així. Revisem agenda, apuntem conceptes, arguments… intentem veure com podem transmetre a més gent la il·lusió i el compromís que ens inspiren. Avui és un dia intens. La permanent acaba puntual. Són les nou en punt. 

Amb la Natalia, poc després, i ja amb en Miquel Estruch, el número 1 i líder d’ERC, amb qui compartim candidatura, discutim al bar del Círcol com enfocarem la roda de premsa sobre economia. A les 10 i poc els deixo acabant d’afinar què diran, i com. A mi em substitueix la Pilar, il·lusionada, ràpida, valenta. Faig cap al despatx: tinc molta feina a la taula. Sóc un professional que treballa pel meu compte: assessoro organitzacions i institucions sobre temes estratègics i de comunicació. I no, no m’he pogut agafar els dies de permís que les persones amb contracte poden disposar quan figuren en una llista electoral. Ja està bé. Em fa tocar de peus a terra. Però és cansat, la veritat; i compto els dies que queden fins al final de la campanya per poder recuperar un horari més normal i posar-me al dia, amb l’agenda professional.

Van passant les hores del matí: tinc un ull al correu i l’altre al Twitter (naturalment). Passada la primera setmana de campanya… estem contents. Hem presentat propostes noves cada dia. Cada dia. Avui també.

A mitja tarda, tocarà fer una trobada per acabar de plantejar els dos debats del nostre candidat. Vam fer molta feina el cap de setmana, per sort i avui serà qüestió d’acabar subratllar quatre temes i ordenar bé els papers. A les 19, convidats per Òmnium Cultural i El Punt, al Cor de Marina; a les 23.30 a TV3, a l’Àgora.

Demà, més. 

* Logo autor de Propagandart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *