Un museu amb moltes capes

Impressionant vista exterior de la Fundació Cartier per a l’Art Contemporani, a París. Aquest edifici, situat al cor de Montparnasse, i per tant protegit de les riuades de turistes, és obra de Jean Nouvel. L’arquitecte francès, autor de la Torre Agbar i del Parc del Poblenou, a Barcelona, excel·leix aquí en plantejar-nos un espai de fronteres difuses, ric en la juxtaposició de realitats. Aquesta imatge, de fet, mostra diferents capes: la sala del museu, les pintures de Takeshi Kitano, a qui aquestes setmanes es dedica una retrospectiva, el jardí posterior, el reflex dels edificis del Boulevard Raspail… La discreció i l’elegància brillen, no sé si accidentalment, en el disseny d’aquest museu d’ego més suportable.

2 thoughts on “Un museu amb moltes capes

  1. Sembla que ho estas passant molt bé, Paris in the springtime! Escric, pero , per agrair-te pel Jukebox que tens penjat aqui, acabo de descobrir a la Keren Ann – preciosa!
    merci

  2. Sembla que ho estas passant molt bé, Paris in the springtime! Escric, pero , per agrair-te pel Jukebox que tens penjat aqui, acabo de descobrir a la Keren Ann – preciosa!
    merci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *