Avui hem fet la nostra feina…

12OCTUBRE

Avui hem fet la nostra feina: servir i atendre tothom q ens ho demana. Com fem cada dia, molts caps de setmana i festius inclosos. Això ho hem fet buscant les millors condicions per oferir aquest servei, que és ni res més ni res menys que el que es mereix el ciutadà.

Hem intentat fer-ho des de la normalitat, pq hauria de ser normal que un Ajuntament regulés el seu calendari de treball, pq hauria de normal que una administració pogués defensar-se davant d’un jutge, pq hauria de ser normal que un càrrec electe pugui desenvolupar un dret fonamental, que segons aquesta Constitució que tan enarboren quan els interessa, és el de la representació política.

Veurem com acaba aquest circ, però és descoratjadora (no sorprenent) la manera com la màquina de l’estat es posa en marxa per combatre’ns, també des de fa unes hores amb aquests anuncis de denúncies i querelles.

En tot cas, acabo el dia amb el convenciment que avui hem fet el que tocava: reivindicar la normalitat d’una democràcia que hauria de ser de màxima exigència… i que malauradament no ho és gaire.

Això ho direm i ho defensarem on calgui. Ens devem al ciutadà. Aquest és el missatge més important d’avui, crec.

Seguim, i avui més que mai, continuem caminant cap a la República!

Gràcies per tots els suports rebuts.

[Foto: Nacional.cat]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *