#Confinament Reflexions sobre 'ciutat', curs escolar i reactivació; amb un accent en les petites històries

“Bedtime," de Chris Ware per al New Yorker.

“Bedtime,” de Chris Ware per al New Yorker.

Una setmana més, que és també una setmana més. Des de #joemquedoacasa, comparteixo amb vosaltres els enllaços per recuperar els vídeos que diàriament comparteixo amb notícies i reflexions sobre el temps que ens ocupen.

Aquesta setmana tres dels ‘diaris’ eren sobre la “ciutat”; tres aproximacions des de la ‘desigualtat emergent’ (http://ow.ly/BMCG30qvu7E); apuntant propostes de millora (http://ow.ly/2iji30qvu80) i reflexionant sobre la manera com ens tocarà revisar l’urbanisme i les cases on vivim (http://ow.ly/zEpv30qvu7Q).

També he parlat d’educació i d’allò que acabi sent el curs que queda, amb el focus posat en una segregació que ja ens preocupava abans de tot (http://ow.ly/v90830qvu8s).

Aquests darrers dies, com a ERC Badalona hem continuat la nostra ronda de contactes amb entitats i plataformes de la societat civil per valorar la situació, recollir propostes i posar-nos al servei de la gent que fa coses. Aquí ho he explicat (http://ow.ly/BQCv30qvuaw).

I com a exercici d’optimisme (malgrat tot), he apuntat mitja dotzena de bones notícies en clau local (http://ow.ly/aRMt30qvu9H). Potser per corregir una mica, també he donat alguna volta sobre el clima de vigilància i l’amatent nou autoritarisme que ens podria encalçar (http://ow.ly/Vce830qvubf).

I aquí alguns links d’interés:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *