Guàrdia Urbana sota mínims i nou esforç per fer front a la Covid

No havia marxat… i per tant no podem dir que torna la repressió. Però sí aquesta setmana, nou episodi d’una causa general. Ens ha trobat allà on ens troba sempre. Al carrer i en defensa dels represaliats. A la foto: concentració a Badalona, dimecres passat.

[RESUM DEL 26 D’OCTUBRE A L’1 DE NOVEMBRE DE 2020] Aquesta setmana tot ha girat al voltant de l’entrada en vigor de les noves restriccions quant a l’emergència sanitària, però hi ha hagut més notícies en clau Badalona. Abans d’entrar en detall, recordar-vos que el ple municipal d’octubre, que va tenir lloc dimarts, té aquesta entrada específica al blog; i que també aquests darrers set dies he publicat aquest article sobre el futur de la CACI.

Som-hi?

La Guàrdia Urbana de Badalona ja té 62 dels seus 249 efectius de baixa, la majoria per la covid. I davant d’aquest col.lapse tot és confusió i excuses per part del govern del PP. L’oposició en bloc demana informació i exigeix responsabilitats. Això és el que n’explica l’Indpendent: Els partits de l’oposició a Badalona demanaran la dimissió de la regidora de seguretat per la crisi sanitària que afecta a la Guàrdia Urbana.

Les esmenes presentades en els darrers anys per Esquerra Republicana a Badalona han estat de nou obviades en la proposta de pressupost presentada pel govern de Pedro Sánchez. Però més greu és l’incompliment de l’Estat amb l’obligació amb el front marítim a #Badalona: estabilització i descontaminació platja pendent i passeig nord i sud inacabat. aquí ho explica Àlex Montornès.

Aquesta setmana ha tingut lloc també el ple de la Diputació de Barcelona. Aquí més informació.

Noves detencions: causa general

En clau Badalona

D’interés

En clau cultura

Per cert, Ruti, la vacuna de l’equip de Pere Joan Cardona serà la primera de l’Estat que fa un assaig internacional contra la Covid19. És nascuda a #Badalona (du un topònim local en el nom) i és també un recordatori del potencial de la ciutat en ciència i innovació.

És molt difícil el q es demana (seguint amb el Coronavirus i el seu impacte en el nostra dia a dia), i hi ha gent q ho està passant molt malament, q no pot més… i tanmateix, cal fer un esforç col.lectiu enorme (de nou) per complir les noves mesures de restricció de l’activitat i la mobilitat… la gravetat del moment ho fa imprescindible, enmig de la incertesa i l’alta complexitat. Restriccions i mesures de xoc, amplieu aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *