Inversions que no poden esperar

[RESUM DE LA TERCERA SETMANA DE DESEMBRE 2019] L’aplicació del Pla Econòmic Financer en un municipi com #Badalona és un contrasentit (per això cal derogar la llei que ho fa possible) però mentrestant hem assegurat que el govern local prioritzi el manteniment d’escoles, l’educació 0-3 i els equipaments socials i esportius. En aquesta nota de premsa d’ERC-Avancem ho expliquem amb més detall. També en aquesta imatge gràfica:

Interessant en relació a aquesta qüestió, trobem aquest article de la Dolors Sabater al Nació Digital o aquest fil d’Àlex Montornès.

Seguim el resum, tot tornant a un tema massa vist a la ciutat:

Reincideix, l’alcalde de #Badalona, en una comunicació personal i partidista, feta amb diner de tots. És injustificable des del punt de vista de l’interès públic. #HolaNadal, sí però lliure de propaganda partidista. (Foto via Àlex Montornès).

A favor de la comunicació institucional, sempre. Però millor l’Ajuntament informa (com feiem nosaltres amb Dolors Sabater) q l’alcalde informa; millor dedicar els mailings ‘massius’ a temes socials (ajuts, recursos), i no pas a llumetes de nadal. Fa una mica més d’un any en parlava aquí.

Al blog també podeu ampliar la informació sobre dos altres temes de la setmana, que han tingut el seu tractament diferenciat: la nova programació del Blues i Ritmes 2020 i les noves descobertes de patrimoni.

Altres notícies:

En clau de Badalona

Tuits destacats
https://twitter.com/oriolllado/status/1205431512021262341

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *