5 joies per al Blues i Ritmes dels 30

El Blues i Ritmes 2019 torna amb una potent imatge gràfica de l’estudi Error_design, i una combinació imbatible de veterania i joventut, i de nou amb desacomplexat accent femení.

Destaquen tres debuts i un show en exclusiva a Europa, el programa el conformen cinc petites joies elogiades per la crítica arreu (els darrers treballs dels artistes figuren en els llistats de millors discos de l’any en els gèneres respectius). Tot plegat reforcen el festival de Badalona en els seus 30 anys com un dels esdeveniments musicals de referència.

Voleu conèixer les cinc joies?

La cosa comença amb PP Arnold —la primera dama del british soul, col·laboradora dels Who, Bowie, Small Faces, Hendrix—; un nom llegendari que debuta al nostre país, apadrinada per Paul Weller i el més selecte del pop-rock anglosaxó. El cartell continua amb els incandescents Kitty, Daisy & Lewis —swing i rockabilly que sumaran al Teatre Principal amb la llegenda jamaicana Eddie ‘Tan Tan’ Thornton. Prepareu-vos per un show molt ballable i 100% recomanable.

Segueix amb JoanaSerrat & The Great Canyoners —una de les artistes catalanes amb més reconeixement internacional, amb el permís de Rosalía— i amb Leyla McCalla, veuassa entre Nova Orleans i Haití i autora del reivindicatiu i interpel·lador Capitalist Blues. El Festival el tancarà Benmont Tench, en un concert únic a Europa i que fa dies que esperta expectació. Tench és un dels pianistes del rock més famosos: membre d’honor dels Heartbreakers de Tom Petty i habitual de discos de Dylan, U2, Cash, etc.

Aquí una llista de reproducció amb el més destacat del festival.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *