"Jo vaig fer 'click' aquella tarda de juliol, a Barcelona"

A continuació podeu llegir íntegre el discurs que Oriol Lladó, número dos de la llista d’ERC+Accent +RCat+JERC, i candidat d’Accent, va pronunciar ahir a l’escenari del Círcol Catòlic, teatre que es va omplir de gom a gom en la presentació de la candidatura.

“Això és un premi. Estar aquí és un premi. Gràcies! Ens agrada, aquesta ciutat. Ens coneixeu, em coneixeu. Sabeu que no som dels que es miren les coses des del sofà de casa. Què hi fem, aquí dalt? Què hi faig aquí dalt? Precisament ara, ens proposem servir a la nostra ciutat, des de la política, des de la política municipal.

Som fans, de Badalona. Això abans que res. Però també som exigents i realistes. Badalona és una ciutat pobra. Plou sobre mullat en molts dels nostres barris. A nosaltres, la recessió ens afecta més. Aquí les retallades fan més mal perquè aquí ja fa temps que la crisi ha deixat de ser un titular.

Treballar per la ciutat, en un dels moments més delicats de la història recent de Badalona. Això és el que ens disposem a fer. Un premi, sí! I també una enorme responsabilitat.”

(Continueu llegint, si us ve de gust, clicant al següent enllaç

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *