#lluitescompartides, lluitador reconegut

Com diu Òmnium, cap de setmana de #lluitescompartides: dissabte, concentració contra el racisme a Sistrells; avui diumenge manifestació contra els fons voltor.

[RESUM DE LA ÚLTIMA SETMANA DE FEBRER DE 2020] Màrius Diaz, far de saviesa i humanitat, tot un lluitdor, és des d’aquesta setmana ja formalment fill adoptiu de Badalona. Gràcies per tot i per tant, Mario. Aquí podeu repescar la glossa que en va fer el periodista Enric Juliana i en aquest altre enllaç el més destacat de la intervenció de la presidenta del grup municipal d’ERC-Avancem.

Aquesta setmana, el Museu de Badalona ha fet conèixer una notícia molt interessant: l’Eco de Badalona, la publicació degana al municipi, ‘semanario defensor de esta ciudad’, està online a museudebadalona.cat accessible per a tothom que vulgui submergir-s’hi. Son 3023 números amb molta i valuosa informació sobre la Badalona de finals del XIX fins a principi de XX.

Més coses:

Dimecres s’iniciaven les obres d’urbanització del camí del parc del G-4 de Montigalà entre els carrers de la Ciència i el camí de Sant Jeroni de la Murtra de #Badalona. L’operació es complementava amb l’escola bressol de Montigalà i amb el nou viver. Del primer projecte (que havia de ser pimpam) no se’n sap gaire; el segon havia de solucionar greu situació a Morera però va ser enterrat pel PSC sense alternatives.

Dijous va ser dia de ple a la Diputació de Barcelona. En aquest fil podeu pescar el més destacat.

Aquesta setmana al blog també he parlat del desbloqueig imprescindible del pla urbanístic de les Tres Xemeneies i de l’intent d’amagar l’enquesta sobre serveis municipals. I finalment, també ha estat setmana de ple (resum, aquí).

En clau Badalona

En clau nacional

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *