Nous/vells temes en l'agenda política

[RESUM DE LA TERCERA SETMANA DE SETEMBRE 2020] Setmana d’inici de curs(os): l’escolar i, en part, també el polític. Al blog, he tractat els següents temes els darrers set dies.

🎒 Inici del curs escolar a Badalona: #escolesobertes i #escolessegures: tot el que necessites saber de com ha començat l’escola a la nostra ciutat. http://ow.ly/3Bys30raQ1B
📖 Breu diccionari per a un setembre d’alta intensitat política i social a la ciutat. http://ow.ly/IR1s30raQ1w
🗳 “Tornarem a vèncer”: videocomentari i notes personals del llibre que Ara Llibres ha editat a Oriol Junqueras i Marta Rovira, i que a mi m’ha ajudat a entendre i situar els reptes que tenim com a país. Espero que a vosaltres també us ajudi com ho ha fet a mi. http://ow.ly/KNfy30raQ2e

Però aquesta setmana també ha estat actualitat a la ciutat (i enllà):

L’alcalde de Badalona i el president del PP impulsaven a Badalona la seva campanya contra les ocupacions d’habitatges en un edifici on mai n’hi ha hagut. Aquesta crònica d’⁦Andreu Merino per al ⁦Nació Digital despulla a la perfecció la fórmula Albiol.

D’ocupacions i demagògies, aquest article de l’Agnès Rotger:

El Parlament ha aprovat aquesta setmana una resolució que per Ajuntament de Badalona i el de Sant Adrià és rellevant: la creació d’un Consorci per desenvolupar la trasnformació de la C31. És una bona notícia guanyar un instrument de gestió, imprescindible per a la transformació de #Badalona. Al voltant de la C31, la ciutat mereix un debat responsable i realista, orientat a les propostes concretes i factibles x millorar la mobilitat i també el seu equilibri intern.

En clau Badalona

En clau nacional

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *