Ple ordinari de desembre: lluita reeixida per limitar l'edificabilitat a Ca l'Arnús

El darrer ple ordinari de l’any va començar, per variar, amb el costum de portar diferents temes de gruix per procediment d’urgància. És un mal indicador de govern.

En el ple es va aprovar inicialment el pressupost 2019 a Badalona (amb el Sí provisional d’ERC). Més detalls en aquest altre post.

A Ca l’Arnús ens vam comprometre com a govern a treure edificabilitat del parc, i així ho vam negociar amb propietat privada, i així ho vam pactar amb els veïns. Avui s’ha aprovat al #plebdn l’inici del tràmit urbanístic per reduir de forma important l’impacte de l’habitatge dins el parc. Treball de participació on la FAVB i entitats D1 han jugat un paper important.

⬇️ En aquesta infografia les claus per entendre-ho.

El #plebdn aprova definitivament el planejament urbanístic a Lloreda que dona compliment a sentència. El barri guanya un espai destinat a equipament, s’han tingut en compte millorar espais públics i no perjudicar el solejament d’edificis propers.

Al #plebdn d’octubre vam aprovar el conveni amb #Badalona Capaç q permet millorar oferta #habitatge de lloguer social i nou centre ocupacional, sense amenaçar espai verd. Avui el ple inicia el tràmit x fer-ho possible. Cal vetllar-ho pq hi ha encara feina.

S’aprova al #plebdn la moció d’@ERCBadalona, @guanyembdn i @icveuia_bdn que reclama atenció al districte 6, allà on les desigualtats són més cruents a #Badalona: que es reobri Centre Atenció Nouvinguts i reprenguin activitats extraescolars, entre altres.

⬇️ Els acords aprovats:

Una moció presentada per ERC i Guanyem q posa en valor el projecte d’aliança entre escola Josep Boada i Conservatori. Volem l’extensió d’aquesta mena de projectes a altres centres. Aposta estratègica q uneix educació + cultura. + info: http://ow.ly/gi5I30n2mMb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *