Projectes que es van fent realitat (però que en realitat evidencien falta de propostes)

[RESUM DE LA SEGONA SETMANA DE GENER DE 2020] Segurament, un dels tristos indicadors de la paràlisi municipal a Badalona (que afecta la gestió, però també el disseny de ciutat) és que prop de dos anys després de la moció de censura en què PSC, PP i C’s es van posar d’acord per acabar amb el govern del canvi en que participavem com a ERC els projectes que es van anunciant i que es van fer realitat són els que es van engegar en aquell moment. Aquesta setmana n’han coincidit tres.

Comencen aquest mes les obres de millora de l’accessibilitat als barris de la Salut, Sant Joan de Llefià, la Pau i Sant Crist. La primera intervenció és la construcció d’un ascensor al carrer d’Hipòlit Lázaro amb el grup Verge de la Salut. Vam comprometre (projecte + pressupost) la major inversió en accessibilitat mecànica a #Badalona. Contents q ara finalment (s’havien anunciat al maig) comencin les obres per una ciutat més habitable en els barris amb més pendent de la ciutat. Del projecte global en podeu saber més aquí.

Més coses:

Abans i després, plaça i carrer Azorín.

Abans i després, plaça i carrer Azorín.

En breu comencen les obres de reurbanització del carrer i la plaça Azorín i que reforçarà a Llefià l’espai públic amb domini per al vianant. La remodelació millorarà i pacificarà l’espai públic a Llefià, un projecte impulsada fa dos anys mentre érem a govern amb la participació de l’AV de la Ronda, en el marc d’acord amb PSC.

Una petita actuació a la Riera Matamoros, entre Germà Juli i Francesc Layret, un dels trams amb voreres més estretes de Badalona, en algun punt de 0,70 metres. Més espai pel vianant, arbrat, millora del drenatge i de la il·luminació. Les obres comencen la setmana vinent. Actuació modesta però que dignifica un tram de carrer molt transitat. Satisfets d’haver ajudat a fer-ho possible.

Comencen aquesta setmana també les obres de reparació i manteniment de la passarel·la sobre les vies del carrer del Torrent de Vallmajor.

Tornem-hi amb el Museu del Còmic:

Redimensionar el projecte, naturalment. Té sentit començar una primera fase a la planta baixa i aprofitar feina catalogació
iniciada per la Biblioteca de Catalunya. I a partir d’aquí anar creixent vers equipament d’interès nacional. I mentrestant, sí!, aprofitem la CACI per la cultura.

Tuits d’interés en clau Badalona

Tuits d’interés en clau nacional

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *