Propostes que es projecten a partir del 24M

Captura-de-pantalla-2015-03-29-a-les-21.25.41

És curiós que el PP, el partit que no ha presentat programa, acusi la resta de formacions de no tenir projecte de ciutat. Els ciutadans de Badalona poden contrastar moltes propostes tot constatant coincidències i similituds. Són dies estimulants per les persones que segueixen de més a prop la política municipal. A hores d’ara es comencen a configurar les prioritats dels propers anys.

ERC, el partit que lidero a Badalona com a cap de llista, ha sumat en aquesta ocasió diferents mirades en el seu programa electoral: la pròpia, la dels nostres companys més joves, les JERC, i la dels nostres companys en la candidatura, els socialistes sobiranistes d’Avancem MES.

N’ha sortit un programa que actualitza l’esforç que ja vam fer el 2011 i, per tant, continuem sumant ambició i realisme. El programa ha estat enriquit per un procés de validació obert i presencial (quatre sessions al nostre local, amb persones significatives dels àmbits treballats) i ha comptat també amb propostes que ens han arribat a través d’una interessant eina que hem fet servir co-ment.

El resultat és un programa ampli, estructurat a partir de quatre àmbits transversals: municipis republicans, municipis cohesionats, municipis emprenedors i municipis sostenibles.

http://decideixbadalona.cat/programa-2/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *