Resum d'un any de govern

portada_revista_postal-01

Fa uns dies el Diari de Badalona em va demanar una resposta breu a les següents preguntes:

1. Quina mesura presa fins ara destacaríeu?

L’enfocament social: el pressupost més social, amb augment de les partides d’un 40%; l’impuls finalment d’un pla de socialització de llibres de text i les primeres mostres de tarificació social a les ordenances. A més, el desbloqueig del projecte dels laterals i pla d’accessibilitat mecànica als barris amb més pendents.

2. Hi ha hagut un aire nou a l’Ajuntament, tal i com es prometia?

Sí, Badalona ara surt als mitjans com a ciutat on s’escolta a la ciutadania i no es contraposen uns veïns amb altres. Generem titulars en positiu. Som exemple de governança compartida i amb un govern cohesionat que ha superat partidismes.

3. Quin gran projecte/promesa per al primer any creieu que no s’ha complert?

Tenim aprovat per primera vegada en molts anys un pla d’habitatge i tenim inversió compromesa per ampliar serveis d’habitatge i començar a fer parc municipal… però encara hi ha molta feina a fer! La suspensió de la llei no ha ajudat. Ja hem començat a prepara via sancionadora contra habitatges buits.

4. Quin ha estat el pitjor moment del primer any?

No hi ha hagut un ‘pitjor’ moment. Aquests primers 12 mesos han estat plens de reptes i de molta feina en comú. Algun moment de desànim, però per damunt de tot el compromís a posar Badalona al dia.

5. Quin és el repte per al proper any?

El desenvolupament del procés participatiu sense precedents, amb 14 milions posats a consideració de la ciutadania i que aviat s’han de traduir en moltes millores arreu de la ciutat.

+ Accediu aquí a la revista 1 any de govern editada per ERC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *