[Setmana 14/2018] Panorama local: millores a la xarxa de busos, l'estat s'oblida de Badalona i + serveis socials

[Setmanalment envio als meu canal de Telegram un resum de l’actualitat local des de la perspectiva del govern de Badalona i d’ERC, el partit que represento. Aquest és el contingut de la setmana 14 de 2018]

🚌 Important millora de la freqüència i l’eficiència dels busos que uneixen Badalona i Santa Coloma de Gramenet, amb reforç també a l’accessibilitat a Can Ruti. El nou servei de Metrobús s’ha estrenat avui divendres 6 d’abril amb dues línies noves: l’M27 i l’M28. L’M27 és una connexió directa entre els barris de Singuerlín i Oliveres de Santa Coloma amb el centre de Badalona.

Més novetats quant a la mobilitat sostenible a Badalona, amb una notícia molt esperada al territori. La línia d’autobús B5 funcionarà també els dies festius a partir de diumenge 15 d’abril.

📈 El projecte de presupost 2018 del PP també passa de llarg de Badalona, on l’estat té inversions pendents com l’extensió del passeig marítim, la descontaminació i l’estabilització de platges. En aquest enllaç podeu navegar una mica els números. Potser teniu més sort que jo i trobeu algun euro per a la ciutat.

👨‍👩‍👦‍👦 Orientats a les persones. L’increment al servei d’assistència domiciliària s’incrementa un 32%,

amb 1,3 milions d’euros més. El Govern municipal de Badalona proposa eliminar la llista d’espera dels serveis de neteges a domicili amb el nou pressupost per a 2018. La mesura beneficiarà sobretot a la gent gran, principal usuària d’aquest servei.

➡️ Algunes notícies de servei més:

Recordeu! Fins al 13 d’abril està oberta la convocatòria per tal que les entitats badalonines sol·licitin subvencions a l’Ajuntament de Badalona: aquí trobareu més informació.

L’Ajuntament de Badalona convoca audiència pública del pressupost 2018 per al proper dilluns 9 d’abril. La sessió, que tindrà lloc a la sala de premsa de l’edifici El Viver, està oberta a tota la ciutadania

No oblideu que teniu a la vostra disposició el servei municipal d’assessorament sobre eficiència energètica per habitatges i comerços. Demaneu la vostra cita i us ajudaran a estalviar a la factura de la llum!

I finalment, una cosa que potser no és molt coneguda, encara, a la ciutat. El BDN Lab, que ocupa una antiga nau industrial de #Badalona, ofereix un entorn de treball col·laboratiu amb accés a les darreres tecnologies per a professionals i empreses. Aquí trobareu més informació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *