[Setmana 16/2018] Reforç de la Guàrdia Urbana i comptes per al 2018

[Setmanalment envio als meu canal de Telegram un resum de l’actualitat local des de la perspectiva del govern de Badalona i d’ERC, el partit que represento. Aquest és el contingut de la setmana 16 de 2018]

En el primer any de funcionament del nou model policial de la Guàrdia Urbana de #Badalona, la xifra d’efectius destinada a proximitat és de 80 agents. L’alcaldessa Dolors Sabater ha aprofitat aquesta darrera setmana per fer balanç del primer any del nou model policial del cos, en què també s’ha produït la inversió de mig milió d’euros d’inversió per a vehicles i material. També s’han creat noves unitats com la d’Atenció i Protecció a les Víctimes i la Unitat de Protecció Animal, a més de potenciar altres com l’Educació Viària. Podeu ampliar més informació aquí.

📊 Continuem avançant en la negociació del pressupost 2018. Aquests darrers dies, hem pactat amb Units per Avançar més pressupost per al Consorci Badalona Sud i la creació de l’IBI social 2018 i amb PDCAT hem acordat més Guàrdia Urbana a tota la ciutat i la millora del manteniment del pont del Petroli i del passeig Marítim.

📈 Més notícies recents. Augmenta d’un 2,2% l’execució del pressupost ordinari de l’Ajuntament, i reduim el deute municipal d’un 22% des d’inici de mandat. Dijous vam presentar la liquidació del pressupost als grups municipals, podeu ampliar més dades en aquest enllaç. La liquidació, així com la proposta de pressupost, es veuran al ple municipal de dimarts, vinent, amb aquest ordre del dia.

Finalment, encarem un cap de setmana ben intens amb totes les activitats programades per la festivitat de Sant Jordi a #Badalona que tenen com a eix principal la XXXIX Fira del Llibre de Badalona i la VII Fira de Sant Jordi i la tercera edició de la Primavera a la Serralada de Marina, a l’entorn de la masia de Can Miravitges. Per cert, que diumenge s’obrirà al públic la capella de Can Miravitges de #Badalona després de la seva restauració. Aquí podeu ampliar la informació.

 

2 thoughts on “[Setmana 16/2018] Reforç de la Guàrdia Urbana i comptes per al 2018

  1. Hola, Oriol. En el programa electoral con el que ERC concurrirá a las elecciones municipales de Badalona en el 2019, ¿Pediréis que la radio y TV públicas municipales de Badalona emitan también a través de las tecnologías DAB+ (Radio digital terrestre) y DVB-T2 (La televisiva TDT-2)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *