[Setmana 2/ 2019] Noves contractacions a l'IMPO i la demagògia torna a encendre l'incendi

[Setmanalment envio als meu canal de Telegram un resum de l’actualitat local des de la perspectiva del govern de Badalona i d’ERC, el partit que represento. Aquest és el contingut de la setmana 2 de 2019]

Des de dissabte, la qüestió de l’incendi de Sant Roc ha centrat l’actualitat a Badalona, l’Agnès Rotger ha publicat un article al Nació Digital sobre el tema i en general hem vist com a mesura avançaven els dies s’anaven concretant els ajuts disponibles (suport habitatge de Territori + protocol actuació Protecció Civil i Serveis Socialssuport i assessorament DIBA) i les causes. També ha estat objecte de la més deplorable demagògia.

Dissabte, per cert, tindrà lloc una manifestació per reclamar solucions estructurals a la pobresa energètica i en solidariat a les víctimes. Més informació aquí.

Una bona notícia. L’IMPO de #Badalona contractarà a temps complert 142 persones en situació d’atur. El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona (IMPO) ha obert, fins aquest divendres 11 de gener, el període d’inscripció per participar del programa “Treball i Formació”, que té com acció principal la contractació laboral a temps complert de 142 persones en situació d’atur i la seva formació. Les persones interessades han d’adreçar-se a les Oficines de Treball (OTG) del municipi, situades a la plaça de Carme Guasch i al carrer d’Aribau, per tal de rebre les indicacions de participació en el procés de selecció.

Malauradament, aquest dijous hem tornat a la Ciutat de la Justícia en una nova causa contra els nostres drets i la llibertat d’expressió. El company Jose Téllez afrontava un judici inexplicable a la seva acció de mediació el setembre de 2017 entre un grup d’activistes i una unitat de la GU. Tot el suport Jose! Aquí un fragment de la seva intervenció davant un grup de ciutadans de Badalona que s’havien desplaçat a l’Hospitalet per donar-li suport.

Aquesta setmana a Badalona ha estat molt comentat el sobtat tancament del casal d’avis de Can Mercader, a Casagemes. El regidor Francesc Ribot ha fet aquesta aproximació enraonada, constructiva i des d’un coneixement proper a la matèria. Val la pena que hi doneu un cop d’ull aquí.

També aquests dies s’ha fet públic el calendari del contribuent 2019. El Govern municipal recomana domiciliar els rebuts per evitar fer cues i evitar recàrrecs. Més informació, aquí.

“Un govern que ho fia tot a la imatge”, així titulava l’ocubre passat aquest apunt al blog, que aquesta setmana tristement ha tornat a l’actualitat:

El repte metropolità: reconeixement d’una realitat propera i amb moltes implicacions a la ciutadania, treball compartit per convertir-lo encara més en oportunitat de país. Dimarts vaig participar en un matí de treball amb l’Ernest Maragall i altres companyes i companys candidats d’ERC.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *