Última nit a la 'vella' Sargantana

Aquest apunt és, en realitat, un llarg peu de foto. A la imatge veiem l’Anna Abellán i l’Ignasi Niubó, les dues cares del Restaurant la Sargantana de Badalona, dissabte passat a la nit. Era l’última nit del local del carrer del carrer Sant Francesc d’Assís. En unes poques setmanes, la nova Sargantana obrirà les portes uns metres més amunt, a Dalt de la Vila. L’aventura d’oferir un espai on combinar gastronomia i cultura continua, per tant, ampliada i reforçada. Dissabte, però, es tancava un capítol i crec que valia la pena consignar-ho i crec també, modestament, que aquesta foto ho consigna amb eloquent alegria. Per això no volia dir gaire res més que aquestes quatre línies en forma de (llarg) peu de foto.

 

Postdata: Tinc pendent, esperant el seu moment en la meva palpitant agenda de posts per escriure, un apunt sobre la Sargantana i el que ha significat (i significarà) a Badalona.

One thought on “Última nit a la 'vella' Sargantana

  1. Ho reconec i em sap molt de greu: aquest dissabte em vaig oblidar d’anar a la Sargantana -bé, quan hi vaig pensar ja era massa tard!-  i, per tant, de ser-hi per donar-los el reconeixement que es mereixen.
    Llarga vida a la Sargantana!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *