Acords preferencials 24M / 27S

  1. L’acord d’ahir clarifica i obre espai de treball pq tots construïm més i millor x República de tots. És una bona eina. Som-hi. Amb ganes!
  2. Pactes preferencials forces sobiranistes als municipis? La decisió la prendrà cada agrupació segons realitat local. http://ow.ly/Hl5mm
  3. A #Badalona és clau tb agenda social i difícilment n’hi haurà prou amb pactes a 2. Aquí l’acord seran acord(s).Tot x assegurar alternança.
  4. Hi haurà, això sí, responsabilitat i coordinació per falcar el paper dels ajuntaments (clau) en transició nacional. Escenari excepcional.
  5. I la constatació q l’evident diferència sb model de ciutat i valors és compatible amb el respecte, la generositat i el sentit del moment.
  6. A #Badalona tenim feina per aconseguir d’una vegada un govern eficient, transparent, útil i JUST. Som molts els q estem cridats al repte.
  7. Amb ICV-EUiA, Avancem i NEC hem treballat un document q articula prioritats x nou govern a #Badalona. Cal obrir-lo. http://ow.ly/Hl9wr 
  8. Q les eleccions del #27s2015, tan importants com són, no ens facin passar per alt els ENORMES desafiaments dels nostres municipis avui.
  9. … aprofitem per subratllar que parlar d’ajuntaments més oberts i propers és també (i sobretot) parlar del #noupaís i la nova república.
  10. al davant, el convenciment que… sí, #hofarem i #hofarembé. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *