Bandera vermella a la platja de #Badalona – context, explicacions i possibles solucions (versió actualitzada)

Una de les gràfiques dins el Projecte Bingo.

Una de les gràfiques dins el Projecte Bingo.

Bandera vermella a la platja de #Badalona – context, explicacions i possibles solucions.

Fa 2 anys d’aquest apunt al blog, tot coincidint amb uns dies encadenats de banderes vermelles a la platja (similar a la situació d’aquests dies, per cert). Spoiler: que ningú hi busqui una solució màgica ni un únic culpable. El text, penso, es manté actual i vull pensar que continua sent útil. Conté enllaços amb documentació i gràfiques d’interès per ajudar a entendre el repte que tenim com a ciutat.

Hi ha alguna informació que complementa aquell apunt i que paga la pena repescar aquí:

  • Vídeo resum del programa europeu Bingo en el qual ha participat Badalona a través de l’Àrea de Badalona Pròspera i Sostenible, amb Àlex Mañas de regidor (2015-18), i que ha estudiat el comportament dels abocaments, tot assenyalant algunes solucions.
  • Notícia recent a La Vanguardia: Badalona quiere evitar que el mar vuelva a engullir sus playas.
  • Fil recent del regidor d’ERC-Avancem Àlex Montornès sobre el repte climàtic a la ciutat.
  • Apunt al blog de la Directora General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic i exregidora de Medi Ambient Mercè Rius sobre el Dipòsit de l’Estrella.

One thought on “Bandera vermella a la platja de #Badalona – context, explicacions i possibles solucions (versió actualitzada)

  1. Pingback: Antoni Vidal Ferrando, Mateu Morro, Damià Pons, Antònia Vicens, Miquel Àngel Vidal Pons, Joan Fullana, Lluís Alpera i Gabriel Janer Manila analitzen l´obra de Miquel López Crespí – Blocs de VilaWeb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *