[RESUM segona quinzena juliol] Patrimoni que va emergint… encara!

En els segons quinze dies de juliol han destacat diferents plens, el del cartipàs a Badalona (veure aquí l’apunt específic al blog) i a la Diputació de Barcelona (veure més informació). El mes acabarà amb el ple ordinari de juliol, el primer del nou mandat. També han passat altres coses, recollides en altres apunts al blog; com per exemple, el repàs d’inversions al districte 3 o l’actualització d’aquest apunt de fa dos anys sobre les banderes vermelles a la platja.

Aquests dies s’ha conegut aquesta notícia, que celebro! En la nova direcció que ha de ser aproada en el proper congrés d’ERC, i que ha estat presentada i confegida per l’Oriol Junqueras i la Marta Rovira, hi ha molta gent que conec i valoro i cares que potser no són prou conegudes però que tenen molt a aportar. Hi ha noms com el de Cristina Gómez, Sílvia Cassola, Eva Baró… o l’Agnès Rotger, periodista, escriptora i exregidora a Badalona, amb qui m’uneixen tantes lluites compartides.

Excel·lent notícia pel patrimoni a #Badalona. Esperem conèixer-ne més detalls en breu i que la part més interessant del jaciment pugui conservar-se i exhibir-se. L’Estrella està en ple procés de
transformació urbanística; som a temps de trobar una proposta respectuosa.

https://twitter.com/MuseuBdn/status/1153609836401217536

Projectes en marxa:

Altres notícies i qüestions d’interès les podeu repescar aquí:

Actualitat GM ERC/Avancem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *