Blindar el canvi, compromesos amb la Badalona que suma… anem a guanyar!

Presentació coalició de Guanyem i ERC-AvancemMES-AM avui al Centre Cívic de la Salut.

Aquesta tarda s’ha presentat la coalició entre Guanyem Badalona en Comú i ERC-AvancemMES-Acord Municipal (📰 notícia de la presentació al Nació Digital), amb la Dolors Sabater de cap de llista i l’autor d’aquest blog i candidat republicà de número dos. L’objectiu? Ser la força més votada a les eleccions del maig i recuperar el govern per blindar el canvi començat el 2015. A continuació un resum del més destacat de la meva intervenció.

  1. L’objectiu de la coalició de Guanyem i ERC-Avancem MES és ser la força més votada a Badalona. Sortim a guanyar.
  2. És un moment important, i volem destacar que diferents organitzacions hem decidit sortir de la zona còmoda per vertebrar una opció política en un moment delicat. Això ha requerit visió i generositat de totes les parts. Una abraçada als militants i simpatitzants d’ERC, Avancem MES, Guanyem… per fer-ho possible.
  3. Tota la nostra energia i compromís estaran a partir d’avui a garantir que no corre risc —perquè avui està en risc— la Badalona dels drets, la Badalona que reverteix retallades, que se centra en l’atenció a les persones, que pregunta als veïns i veïnes a què destinar els diners del pressupost, que veu l’espai públic per a tots, que aposta per la reactivació econòmica amb un pla de polígons de referència.
  4. Estem convençuts que el mes de juny tornarà a la ciutat un govern compromès amb els valors republicans, al servei dels veïns i veïnes; un govern que 1) eviti l’estigmatització de col·lectius i les falses solucions fàcils i que 2) deixi d’utilitzarl’Ajuntament com a plataforma electoral.
  5. Avui presentem un acord ampli, que voldriem encara més potent. Fins al darrer dia la porta oberta als companys dels comuns i de Podem. Però també cada vegada la finestra d’oportunitat és més petita.
  6. Tres anys de feina compartida i uns mesos de treball a l’oposició en què no vam tombar el pressupost 2019… perquè diferència del que va fer el PSC amb el del 18, nosaltres vam prioritzar la ciutat i no els nostres interessos. Compromesos amb el govern de la ciutat. Tenim projecte i ganes de portar-lo a terme.
  7. La nostra suma amb Guanyem volem que ajudi al posicionament de la ciutat en clau de país. Volem que les necessitats de la ciutat quant a l’extensió del transport públic, la construcció de centres educatius o la transformació de l’autopista tinguin un altaveu reforçat on projectar-se.
  8. Ens espera una campanya intensa, que viurem a peu de carrer; amb ganes d’explicar-nos. És el que vam fer durant tres anys, és el que hem fet aquests mesos. Trepitjar carrer, escoltar a la gent i millorar el coneixement dels problemes de la ciutadania. Celebrar-ho balcó ajuntament amb entitats.

Guanyarem!


Més informació:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *