El darrer ple del mandat… agraïment i resum de punts

Ahir va tenir lloc el darrer ple ordinari del mandat a #Badalona i, malgrat que és possible que hi hagi encara una convocatòria extraordinària abans de les eleccions, és el moment d’agrair i donar les gràcies als dos regidors que no repetiran el proper mandat: l’amiga i còmplice de tantes batalles Agnès Rotger i l’incombustible Francesc Ribot… així com també a tot l’equip del grup municipal, l’Eduard Puig i l’Elisabeth Garcia. 😘

En la sessió plenària vam aprovar:

✅ malgrat l’oposició vergonyosa del PP, dedicar un carrer a Neus Català;
✅ un projecte de remodelació del parc de Ca l’Arnús i Can Solei per valor de 600.000 euros i que inclou obertura del jardí tancat de la casa del Llac, l’arranjament de la torre del Rellotge i moltes millores d’accessibilitat i enllumenat;
✅ un planejament urbanístic per poder ampliar la museització de la casa romana de les Heures;
✅ diferents dictamens que permetran incrementar el parc públic d’habitatge; per exemple a Dalt de la Vila i entre Sant Crist i Montigalà amb una gran operació cooperativa.
✅ la catalogació del Club Nàutic Bétulo com a Bé d’Interés Local, que pot ajudar a mantenir la seva activitat a peu de platja, malgrat la llei de Costes.
✅ el darrer tràmit en clau municipal per assegurar que la Fundació Badalona Capaç té unes instal·lacions dignes i que la ciutat guanya també una important operació per incrementar l’oferta de pisos públics de lloguer social.
✅ també es va aprovar una moció a favor del Museu del Còmic, un projecte estratègic al qual no podem renunciar…

☝🏻 Estem contents i satisfets amb aquests punts aprovats; molts dels quals, a més, els vam impulsar i avançar mentre vam estar al govern de la ciutat com a ERC, conjuntament amb Guanyem i ICV-EUiA.

Podeu ampliar la informació sobre aquests punts i molts altres en els següents enllaços:

🔗 Resum 2.0 del #plebdn: http://ow.ly/9Ls030oAPnf
🔗 Resum 2.0 d’ERC: http://ow.ly/2UVd30oAPei
🔗 Ordre del dia: http://j.mp/2IYOAuK
🔗 Vídeo-acta: videoacta.badalona.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *