Fes estiu a Badalona, o una altra manera de reivindicar l'espai públic

Cultura i mar conformen a la ciutat de Badalona un binomi únic. Aquest cap de setmana, hi ha ofertes de tota mena, com per exemple, les Nits d’estiu del Museu de Badalona a l’Anis del Mono (📋 programa), el Cinema Lliure a la platja (📋 programa) i les Nits al Port de Badalona (📋 programa).

Dissabte, l’oferta cultural continua en dos espais q es reinventen per oferir una interessant programació. Al badiu de l’Associació de Veïns del Centre (19.30h, concert organitzat x l’agrupació de Guitarra de Badalona) i a la petanca de Dalt de la Vila (21h) amb Xavi Lozano. Continua en marxa també el cada vegada més imprescindible i concorregut cicle de Nits d’Estiu als Badius que des de fa uns anys promou Òmnium Cultural. No serà per falta d’activitats!

L’Independent (📰 veure article) també explica com l’espai públic –una de les prioritats del govern ERC-Guanyem-ICV/EUiA– s’està convertint en lloc de trobada aquest estiu, on què es plantegen alternatives interessants d’oci i compromís en clau juvenil.

De fet, al voltant de l’estiu hi ha moltíssimes activitats gratuïtes i, comunicativament, ja fa dos anys que l’Ajuntament les mostra plegades en una campanya específica (📝 recull amb tota la informació). Un altre estiu és possible i és important que des de l’àmbit públic s’ajudi a remarcar-ho. L’espai públic és de tots i no hem de deixar mai de reivindicar-lo… també com el lloc on passar una bona estona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *