Filibusterisme a Badalona?

Nou capítol de l’afer Estaca. Avui s’havia de consumar destitució del cap de #Badalona Comunicació. No era un tema anecdòtic. En depèn la qualitat dels mitjans públics i la seva funció social. Ànim i suport als professionals de la casa.

Seguidament, recollits les piulades que he fet sobre el tema al meu TW:

 1. A veure, intentaré explicar el q ha passat a #Badalona aq. migdia amb el càrrec del PP q va censurar l’Estaca i q l’oposició volia cessar.
 2. Avui (per fi) hi havia la Junta General de @BdnCom q ha aprovat un nou consell d’adm. per designar el nou conseller delegat, @Jopepvineta
 3. Un pas necessari per fer q s’hi reflectís la correlació d forces al ple (on el PP NO té l’absoluta) i per reformar a fons mitjans locals.
 4. Tanmateix, el PP va fer dimitir abans el conseller delegat i el va contractar immediatament amb funcions de coordinador.
 5. Ara mirarà d’ajornar al màxim la convocatòria del nou consell d’adm.Ergo l’autodimitit conseller deleg. continuarà manant en l’interregne.
 6. Un interregne que significa control i q intentarà allargar mitjançant totes les argúcies legals (filibusterisme: http://ca.wikipedia.org/wiki/Filibusterisme).
 7. El PP a #Badalona sap q s’hi juga. Això no va d guanyar batalla legal, sinó d guanyar temps. El minut de #teleb d’ara fins al maig val or.
 8. Mentrestant, els mitjans locals aborden uns mesos clau per a la seva funció pública en situació precària, de massa omissions acumulades.
 9. … nova prova del GREU error de donar alcaldia al PP i de, a més, donar-li la majoria abs. (que no tenia al ple) a les empreses municipals.
 10. No estaria malament una mica d’autocrítica entre els que ara s’escandalitzen (CiU) per la deriva dels fets.
 11. El que és substancial ara és definir entre tots el model de mitjans li cal a #Badalona i com el protegim d’intrusions i censures.
 12. A @ERCBadalona tenim coses a aportar, però sobretot tenim molt a escoltar (dels professionals, dels agents locals, dels veïns).
 13. Disculpeu l’encadenat. La política a #Badalona ja fa temps que no es pot explicar en 140 caràcters. ;-)

En aquest enllaç podreu accedir a un storify meu que recull informació sobre l’afer i que està actualitzat amb les notícies que sobre el tema publiquen avui El Punt Avui, La Vanguardia i Diario.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *