Nou espectacle islamofòbic

10949723_925125774188541_7342719340058783001_n

L’alcalde del PP ha convertit novament un acte ordinari de seguiment administratiu en espectacle islamofòbic. Aquesta mateixa setmana es coneixia el ‘precintament’ d’un local de l’associació cultural Al-Riduam anunciat amb tot l’arsenal habitual (nota de premsa, xarxes socials, entrevistes); zel interessat i gens innocent del PP que torna a aixecar la bandera de la sospita i l’estigmatització a pocs mesos de les municipals. Pq només alguns dels precintaments són ‘amplificats’ per la maquinària d’agit-pro institucional? S’aplica el mateix control sobre tots els col·lectius ciutadans?

Dissabte vam ser al carrer de Rodrigo Caro, a la Salut, per donar suport a l’associació cultural i de passada mostrar la nostra solidaritat amb la comunitat islàmica de #Badalona que, tot fa preveure, acabarà rebent més dards polítics per part de Garcia Albiol i els seus. Hi vam ser amb el diputat al Congrés Espanyol JoanTarda i amb el diputat al Parlament Oriol Amorós.

També vam fer arribar a l’entitat afectada que ara cal q acabi de resoldre correctament el procediment iniciat de llicències i així poder continuar la bona feina.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *