Fins aviat! El discurs del ple de la moció de Badalona en 5 frases

1⃣ ️️”Continuarem sent part de la solució, perquè en 11 mesos volem reprendre el fil d’aquesta tasca encetada. No diem adéu. Diem fins aviat. El grup municipal d’ERC-Avancem MES tornarà a ser present en aquesta sala d’aquí a un any, i amb més força.”

2⃣ “La qüestió de confiança no era la nostra preferència, però tenim clar on som i q ens juguem. Avui la ciutat s’aboca a la paralització total x culpa de l’acord electoralista PP-PSC-Cs.”

3⃣ “Ens mereixem saber quin és el preu real de l’acord PP-PSC. Aquest ‘pacte’ es paga en diferit? Si és així, si hi ha un acord ocult entre PSC i PP… no ho hauria desaber la ciutadania d’aquí 11 mesos? Ja n’hi ha prou de jugar.”

4⃣ “Vam estar per l’1o per garantir q a Badalona els Sí i els No es poguessin expressar; per això hem defensat (i defensarem des d’on calgui), #llibertatpresospolítics, pq no és un crit independentista, és un clam de dignitat i llibertat.”

5⃣ “Tenim el traspàs preparat però no sabem ni a qui l’hem de fer. Estem a la disposició de l’alcalde entrant per explicar l’estat dels projectes. El primer és #Badalona. La nostra oposició serà exigent, constructiva… i duríssima contra la xenofòbia.”

🏛️ Discurs íntegre escrit: http://ow.ly/p7RR30kAAxt
🔴 Vídeo amb la intervenció completa. https://youtu.be/rjBKLl2qdFE?t=1h40m35s i https://youtu.be/rjBKLl2qdFE?t=2h56m22s (segon torn intervenció)
📰 Recull de notícies sobre la moció. http://ow.ly/PMeK30kAuwD
🖇 Recopil·lació de mostres de suport. http://ow.ly/mOiL30kAuG0
📱 Resum 2.0 del ple d’avui. http://ow.ly/aqCb30kAuMG

Galeria de fotos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *