Gestió municipal aprovada, un antídot contra interessats catastrofismes

Algunes dades destacades sobre l’enquesta encarregada per l’Ajuntament sobre els serveis municipals.

➡️ La gestió municipal obté l’aprovació del 67,3% de la ciutadania amb una nota mitjana de 5,18 punts, un bon antídot contra el discurs catastrofista d’alguns.
➡️ Un 43,8 dels veïns de #Badalona creuen que la imatge externa de la ciutat ha millorat, amb un increment de 13 punts respecte el 2016. La consideració de dolenta o molt dolenta també ha baixat, de prop del 40% a un 25,2%. Això és molt positiu perquè una ciutat amb millor imatge atreu més oportunitats.
➡️ Sóc el candidat més conegut, darrera de l’exalcalde Garcia Albiol i l’alcaldessa Dolors Sabater. Sobre la notorietat dels líders polítics municipals, la majoria de la ciutadania assegura conèixer Sabater (84,7%), i el regidor del PP, Xavier Garcia Albiol (97,9%). Jo supero el 40%, mentre que Àlex Mañas d’ICV-EUiA, Àlex Mañas, n’obté un 28,6%. També és inferior al 30% la notorietat del regidor Àlex Pastor del PSC (26,3), de Pere Martínez del PDeCAT (15,6) i de Juan Miguel López de C’S (11,7%).
➡️ La percepció de seguretat i manteniment dels carrers millora d’un 13% (malgrat que som conscients del molt que queda per millorar) i la preocupació per la immigració, encara que el PP en vulgui fer bandera de nou, es redueix a la meitat.
➡️ Aprova la gestió de serveis socials, la participació ciutadana, els equipaments esportius… per contra, l’enquesta determina notes per sota de 5 en promoció de l’ocupació i aparcament.
➡️ Un detall que m’agrada assenyalar: l’Oficina Local d’Habitatge, respecte de l’anterior enquesta de serveis municipals, incrementa el grau de coneixement (del 28,1% al 36,3%), l’ús (del 7,7% al 16,1%) i la valoració (del 6,1 al 6,6).

L’enquesta es va realitzar fa unes setmanes amb una mostra molt alta (1.100 entrevistes) i s’ha presentat avui pel prestigiós Institut Opinometre (que va guanyar el concurs per realitzar aquest estudi). Aquí podeu accedir a la fitxa tècnica.

En els propers dies acabarem d’analitzar les dades. De totes maneres, aquí podeu anar estirant el fil.

📊 L’enquesta en obert: http://ow.ly/WWpG30k8cKp
📰 Notícia al web municipal: http://ow.ly/cuNK30k8cGA
🖇️ Resum de resultats: http://ow.ly/KfVI30k8cFs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *