#laCiutatQueEnsEspera 16, 17 i 18: Ricard Vilaregut, Anna Pérez Català i Elisenda Alamany

Fins aquí la primera tongada de veus de #laCiutatQueEnsEspera. Des de mitjans de juny, han estat de moment 18 persones que des de perspectives molt diferents han intentat respondre sobre els reptes que tenim com a societat, sobretot des d’una perspectiva urbana. Aquests darrers set dies, ha estat el torn de Ricard Vilaragut, Anna Pérez Català i Elisenda Alamany.

Final de temporada de #laCiutatQueEnsEspera amb la veu sempre interpel·ladora i inquieta d’Elisenda Alamany (per cert, si voleu seguir el fil de les seves reflexions, aquí). Reprendré el fil d’aquesta ‘conversa’ per capítols a finals d’agost!

A #laCiutatQueEnsEspera, aquesta setmana també la necessitat d’anar més enllà dels canvis ‘per quedar bé’, amb Anna Pérez Català, ambientòloga i experta en crisi climàtica. Fa uns dies escrivia aquest article al Sentit Crític, accessible aquí.

Sobre motxilles de naixement, que determinen desigualtats futures (tot plegat al voltant d’aquest article de Kiko Llaneras) a #laCiutatQueEnsEspera en vam parlar amb el politòleg Ricard Vilaregut, des de #Badalona.

One thought on “#laCiutatQueEnsEspera 16, 17 i 18: Ricard Vilaregut, Anna Pérez Català i Elisenda Alamany

  1. Pingback: Finestres d’oportunitat per reprendre el Museu del Còmic – Connexió #Badalona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *