Pas important per a la protecció del Turó de l'Enric

#Naturaurbana a tocar de casa. Aquest matí de diumenge ha estat un autèntic plaer seguir la mirada atenta i curiosa de Joan Cuyas de DEPANA, que ens ha guiat per un itinerari naturalístic pel Torrent de la Font de Badalona. Hem aprofitat per celebrar les bones notícies amb el Turó de l'Enric.

#Naturaurbana a tocar de casa. Aquest matí de diumenge ha estat un autèntic plaer seguir la mirada atenta i curiosa de Joan Cuyas de DEPANA, que ens ha guiat per un itinerari naturalístic pel Torrent de la Font de Badalona. Hem aprofitat per celebrar les bones notícies amb el Turó de l’Enric.

[RESUM DE LA CINQUENA SETMANA DE GENER DE 2020] Bones notícies per a la natura a Badalona, aquesta setmana. A l’espera de saber tots els detalls,és positiu l’anunci de permuta per protegir el Turó de l’Enric i celebrem que el govern hagi seguit l’estratègia de negociació que vam iniciar quan érem a govern. De fet, a principis de 2018 ja vam proposar el terreny on finalment es farà el tanatori –al torrent de Vallmajor, a les Guixeres–, però aleshores el va desestimar. Felicitats als col·lectius implicats i un reconeixement a qui va ajudar a l’inici a trobar alternatives (Josep Duran, Francesc Ribot, Clara Solà…) i a l’actual govern per, finalment, seguir-ho. Per cert, al blog aquest tema ha anat sortint recurrentment com podeu veure en aquest llistat.

Més coses. Setmana de ple a Badalona (aquí podeu repescar l’apunt al blog amb el més destacat) i a la Diputació de Barcelona (fil propi amb les principals qüestions aprovades).

Converses pendents i “tàctica Rufián”. Dilluns començava amb un diàleg via article a Nació Digital, amb el company Jose Téllez sobre ERC, eixamplar la base i la tècnica Albiol. El podeu recuperar aquí.

Ah dijous em va tocar anar a la tertúlia de Badalona Matí: els reptes de #Badalona Sud, el masclisme d’Albiol, la legalitat del #plebdn i horitzó eleccions a Catalunya. En aquest enllaç podeu repescar el fil amb el més destacat i aquí escoltar la tertúlia sencera.

En clau Badalona

En clau nacional


https://twitter.com/oriolllado/status/1221866932128841729

Pressupost i eleccions

Els presos al Parlament

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *