Projectes a Badalona en clau europea

[RESUM DE LA PRIMERA SETMANA DE FEBRER DE 2021] Entre els 27 projectes catalans emblemàtics per optar als fons Next Generation EU, tres són de Badalona (més informació en aquest enllaç). S’han escollit entre més de 542 propostes presentades per administracions públiques, empreses privades, consorcis i entitats del tercer sector. Les iniciatives s’orienten a transformar l’actual model productiu català en un de més pròsper, inclusiu, resilient i sostenible. Per a Badalona són una oportunitat irrepetible:

🛣️ Pla director urbanístic de la C31.
👩‍🔬 Pol d’innovació biomèdica amb participació de l’Hospital Germans Trias
🏭 Hub del coneixement del Barcelonès Nord a les #3X.

I una altra bona notícia del Govern dimarts en forma d’acord: el Departament de Territori participarà en un 50% en l’empresa pública que gestiona el Port de Badalona. Objectiu: fer d’aquesta infraestructura un actor més sòlid de reactivació econòmica i obrir-lo més i millor a Badalona.

Només dues persones s’han presentat als ajuts al lloguer a l’#habitatge per disminució ingressos per Covid. Un nou sonor fracàs del govern del PP a #Badalona, que l’habitual fum i propaganda de l’alcalde ja no poden tapar més. Esquerra Republicana denuncia el fracàs de la convocatòria d’ajuts al lloguer per a persones afectades laboralment per l’impacte de la COVID.

L’exregidor de Badalona José Téllez haurà de comparèixer el 23-F al Tribunal Suprem pel cas dels cartells de l’1-O. Passar pàgina? L’audiència el va absoldre, però la fiscalia insisteix i envia el cas al Tribunal Suprem… no fos cas.

I pel que fa al pla de vacunació en l’àmbit local:

Algunes notícies més en clau local

🎩 Torna la màgia a Badalona amb la 21a edició del Memorial Li-Chang
📌 L’Ajuntament, els sindicats CCOO i UGT i la FAVB signen un acord per a la contractació de 39 agents cívics
🌊 L’Ajuntament encarrega l’UPC els estudis d’onatge per al projecte de reconstrucció del pont del Petroli de #Badalona
✍️ Acord per enderrocar el mur del carrer d’Eduard Maristany de Badalona a l’alçada de les Tres Xemeneies

En clau Badalona

14f: al costat de la gent

D’interés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *