[Resum Agost 2019] de la feliç 'aturada' canicular a nous indicadors de col·lapse

L’ONG Proactiva Open Arms té la seu a Badalona i és de justícia el seu reconeixement en clau de ciutat, previsament en aquest mes que s’ha evidenciat internacionalment el seu valor i valentia. Una de les feines que podem fer des dels ajuntaments és posar en valor la solidaritat i el compromís amb els drets. Per això ERC-Avancem, Guanyem i JxC:

✔️ Demanem reconeixement solemne de l’Ajuntament a l’entitat humanitària.
✔️ Volem major compromís amb acollida.

Més informació en aquesta notícia del Nació Digital i en la nota de premsa al web d’ERC.

També aquest mes ha estat actualitat l’estat de la platja, amb diferents incidències de bandera vermella:

Continua el col·lapse
És inexplicable com el govern del PSC-Unió i els Comuns han desatès l’acampada de quatre famílies davant el Pavelló Olímpic. Una acampada que ja enfila els 4 mesos sense solucions a la vista, i amb una situació que va agreujant-se. Dels compromisos del darrer #plebdn per fer front a l’emergència habitacional, sembla que res de res. En aquest fil, la Dolors Sabater amplia algunes dades.

“Els responsables del centre han decidit deixar anar els peixos al mar perquè la climatització de l’escola no funciona correctament.” Després de les biblioteques, instal.lacions esportives, ara l’Escola del Mar, denunciava fa uns dies l’exregidor i amic Josep Duran. Es refereia a aquesta informació estudiadament ‘redifosa’ a través del Tot. En el darrer ple i a instàncies d’ERC-Avancem es va aprovar una moció en que es demana la convocatòria urgent d’una comissió per valorar entre govern i oposició les conseqüències del col.lapse en els equipaments públics a Badalona. Ara s’afegeix un nou i desolador cas.

S’acosta el judici del 12o
Sí, la data del judici està fixada pel 4 i 5 de setembre i fiscalia ens demana 15 mesos d’inhabilitació. Volen coartar (de vell i de nou) els nostres drets polítics, però no els serà tan fàcil.

Una bona notícia
L’Hospital Germans Trias i Pujol de #Badalona, ​​entre els tres hospitals catalanes que, abans que acabi l’any, comptaran amb un nou heliport per l’helicopter medicalitzat. Una bona notícia pel país i per la ciutat. Més informació aquí.

Més tuits d’interès

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *