[Setmana 27/2018] Un govern que va lent: temes per abans de les vacances

[Setmanalment envio als meu canal de Telegram un resum de l’actualitat local des de la perspectiva del govern de Badalona i d’ERC, el partit que represento. Aquest és el contingut de la setmana 26 de 2018]

Avui ens hem reunit com a Esquerra Republicana – Avancem MES amb l’alcalde Àlex Pastor i el tinent d’alcalde Rubèn Guijarro (📰 nota de premsa ERC i 📰 nota de premsa corporativa) i li hem demanat que abans de l’agost el nou govern hauria de:

Passar x plebdn darrer tràmit hotel-port, així com el conveni de Badalona Capaç.
Desbloquejar ca l’Andal i placeta Pomar.
Portar a aprovació nova proposta pressupost.
Mantenir la recuperació del passeig marítim com a espai per al vianant.
Presentar pla de xoc, fins ara només un document molt vague.

No som optimistes. De moment, amb el nostre traspàs ja fet ( 📍 veure mapa interactiu) aquesta setmana havia d’haver-hi junta de govern… i s’ha passat per la setmana vinent. … i deien que volien ‘reactivar’ l’Ajuntament!

D’altra banda, i ja com a diputat de Cultura de la Diba, aquí un resum d’alguns dels actes destacats que m’ha tocat fer:

4.7.2018. Inauguració de la XIV Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya, junt amb Gerardo Pisarello.  + info: https://www.diba.cat/web/erc-am/-/oriol-llado-a-la-inauguracio-de-la-xiv-universitat-progressista-d-estiu-de-catalunya

4.7.2018. A la festa d’estiu del cinema català, organitzada per l’@academiacinecat. Des de la @diba donem suport al cinema català #FestaCineCat. + info: https://bit.ly/2KBEJgk

5.7.2018. Inaugurada l’exposició ‘En record de #PompeuFabra’, al vestíbul del Museu de Badalona, on es podrà visitar fins l’octubre. Una presentació fantàstica que recull fotografies, publicacions i objectes que tenen relació amb el filòleg català, que va viure i treballar a #Badalona.

4.7.2018 Una de les nostres prioritats com a govern va ser, amb la Dolors Sabater, obrir #Badalona al Besòs; per això vam apostar x entrar al Consorci amb els 4 grans municipis que hi donen. Avui s’ha inaugurat una exposició q converteix el riu de natura també riu de #cultura. Oportunitat.

1.7.2018. Amb en Jordi Soler, a la Conferència Nacional d’ERC. + info, clicant a la foto.

One thought on “[Setmana 27/2018] Un govern que va lent: temes per abans de les vacances

  1. No us oblideu que el contracte de manteniment dels paviments encara esta pendent d’aprovacio al Ple. Fins aleshores no podem començar a treballar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *