[Setmana 40/2018] Policies que treuen llaços en horari laboral i Can Ruti que guanya més potència

[Setmanalment envio als meu canal de Telegram un resum de l’actualitat local des de la perspectiva del govern de Badalona i d’ERC, el partit que represento. Aquest és el contingut de la setmana 40 de 2018]

Aquesta setmana em van entrevistar els companys del Projecte Coco, una interessant experiència de ràdio comunitària al cor del D3. + info: https://ascdistricteapatxe.blogspot.com/

🏘 Finestreta única d’habitatge, un projecte iniciat en el mandat anterior, del qual celebrem la posada en marxa, mentre estem amatents a la feina que queda pendent abans d’acabar sobre aquest gran repte de ciutat. També podeu ampliar informació en aquesta notícia al web d’ERC.

👩‍👩‍👦‍👦 La llei protegeix les famílies vulnerables dels talls en el subministrament. I és en virtut de la llei que a la ciutat s’han evitat milers de talls fins ara. Aquesta setmana s’ha presentat un nou conveni q redunda i q pot carregar (encara més) els serveis socials a #Badalona. Ho expliquem en aquesta notícia al web d’ERC.

👮🏻‍♀️Policies que treuen llaços grocs en horari labora. ERC demana a l’alcalde Pastor que expliqui si la Guàrdia Urbana té instruccions de retirar llaços grocs de la via pública.

✊🏻 Aquests dies s’ha complert un any de l’#1o i el #3o… En aquest apunt, #elmeu1o hi trobareu un repàs de fotografies. En aquest altre enllaç, anècdotes d’altres membres de la secció local. I si us ve de gust i us interessa, al voltant de les diferents estratègies de l’independentisme he recuperat algunes reflexions aquí.

🚑 Al voltant de Can Ruti es van consolidant equipaments de primeríssim nivell, una oportunitat per #Badalona i el seu posicionament internacional. Avui es fa la inauguració formal de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras. Ens en felicitem. Per cert, les descoberta a Can Ruti no paren. En aquest enllaç podeu estar al cas de les darreres notícies.

Més coses:

📻 Aquest matí he participat en la tertúlia del programa Badalona Matí. Això ha estat el més destacat:

☑️ A favor de continuar el pla pilot contra sòlids platges.
☑️ A favor de passeig pacificat i amb calendari urbanització.
☑️ A favor d’acord més exigent AGBAR i de reforçar llei pobresa energètica.
☑️ A favor protegir Turó de l’Enric. I el PSC #Badalona?

Aquí un resum i en aquest altre enllaç el podcast per descarregar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *