[Setmana 45/2018] El govern a Badalona, #senseresposta

[Setmanalment envio al meu canal de Telegram un resum de l’actualitat local des de la perspectiva del govern de Badalona i d’ERC, el partit que represento. Aquest és el contingut de la setmana 45 de 2018]

⚠️ Badalona pot veure perillar en les properes setmanes una important inversió en serveis socials vinculada amb el contracte programa amb el Govern i com diferents projectes urbanístics que havien de portar a la protecció de diferents espais corren el risc de no prosperar. ERC – AvancemMES hem denunciat aquesta setmana el bloqueig del govern del PSC a la ciutat, tot lamentant igualment la falta de resposta de l’alcalde i els seus regidors a les demandes d’informació que hem fet com a grup (escandalosa és la falta de resposta pel que fa als solars escolars). Nota de premsa + Notícia a Televisió de Badalona, al minut 9’50.

💡La gent dels Serveis Socials de #Badalona s’ha manifestat aquests darrers dies davant l’edifici del Viver de l’Ajuntament per reclamar una millora de les condicions i parlant d’una possible vaga. Des de l’oposició voldríem saber què està fent el govern en aquest àmbit, però no responen a CAP petició d’informació. La que va ser regidora de Serveis Socials per ERC ho detalla en aquest FIL de Twitter i també n’ha parlat a la Tertúlia de Ràdio Ciutat.

⬆️ Dimecres, com a ERC vam convocar representants d’entitats de les persones treballadores i cuidadores de la llar (Mujeres pa’lante, Libélulas, Mujeres Migrantes Diversas) per abordar, conjuntament amb CCOO, la problemàtica d’aquests col·lectius. Va ser un acte molt interessant, perquè ens van donar l’oportunitat de conèixer de primera mà una situació invisibilitzada… ara es tracta d’ajudar, també des del món local, a situar-la a l’agenda amb polítiques concretes. Televisió de Badalona, en el minut 15 d’aquest enllaç, en dona notícia.

🙌🏻 A #Badalona Sud tenim alguns dels grans reptes de ciutat. Cal major consens i recursos i garantir q la línia de reforç del Consorci es manté, s’amplia i esdevé més eficient. La Pilar Vallès hi ha fet una gran feina i és de justícia q ho subratllem. Sort i encerts en la nova etapa avui que s’ha conegut públicament que deixa la gerència d’aquest ens.

🚧 Alguns projectes que van avançant: direcció d’obres del camí del G4 a Montigalà, a licitació (http://ow.ly/r25230mwG7x) + obertura de pliques de la reforma de la carretera de Can Ruti a #Badalona (http://ow.ly/24ro30mwGnS).

💛 Lúcida i clara, com sempre, la Marta Rovira, que ahir va concedir una entrevista als Matins de Catalunya Ràdio, i que podeu recuperar sencera aquí. “No hem de contraposar mai exili i presó. Son dues cares de la mateixa moneda, és la repressió de l’estat. La presó per mi es la cara més dura i l’exili ha de ser l’altaveu, ens ha de permetre explicar aquesta repressió”.

✍🏼 Els ‘problemes’ de la democràcia es solucionen amb més democràcia, no criminalitzant la mobilització pacífica i la dissidència política. Gràcies Òmnium per continuar treballant pel que és evident: el necessari reforç dels grans consensos de país. Adhereix-t’hi al manifest #somel80. Fes sentir la teva veu! Signa a http://somel80.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *