Temes importants que passen desapercebuts: bones notícies a Sant Crist (i més)

Serà una realitat a principi d'any. Divendres es va fer visita d'obres al parc de Can Bada, una de les apostes destacades del govern en què vam participar com a ERC junt amb Guanyem i ICV-EUiA a #Badalona, fruit d'un procés participatiu.

Serà una realitat a principi d’any. Divendres es va fer visita d’obres al parc de Can Bada, una de les apostes destacades del govern en què vam participar com a ERC junt amb Guanyem i ICV-EUiA a #Badalona, fruit d’un procés participatiu.

[RESUM SEGONA SETMANA D’OCTUBRE] La construcció del primer bloc d’habitatge per als reallotjats de Sant Crist va fer dilluns un pas important a la junta de govern de Badalona. L’aprovació del pla de millora a Pintor Fortuny és clau per acabar el lateral de la C31 a la ciutat. A més, Incasòl té a punt d’adjudicar el projecte constructiu d’aquest pis, a la vegada q resta obert un procés de concurrència x a l’adquisició de finques. Bona notícia, fruit de la col·laboració i bon aliniament govern ERC-Guanyem-ICV/EUiA, govern PSC i el Departament de Territori. A Badalona sovint els temes realment importants passen desapercebuts. Aquesta és una història en què han sumat diferents governs i administracions i que comença a donar els fruits. Una excel·lent notícia pel Sant Crist i per la ciutat, que té més a prop completar el lateral.

Aquest divendres s’ha posat en marxa la Comissió d’Estudi, Informe i Consulta Especial per l’Impuls i Seguiment de la Modernització i Descentralització de l’Ajuntament de #Badalona. Un nom enrevessat per, tanmateix, una tasca crucial. A ERC-Avancem volem que sigui una eina útil. Demanem voluntat política del govern i consens. Prioritat, desbloquejar l’Ajuntanent de Badalona. Podeu repescar les propostes que hem fet com a grup, conjuntament amb Guanyem i JxC en aquesta nota i en aquest resum videogràfic de la roda de premsa que vam fer.

Amb retard (el reclamavem des del mes d’abril) i sense respostes satisfactòries, dijous vatenir lloc el Consell Escolar Municipal, centrat sobretot en la falta de manteniment als centres. Les direccions han dit prou, i amb raó. Aquí la regidora d’ERC Anna Lara ho explica; i també en aquest breu FIL hi aprofundeix el company de Guanyem, en David Guerrero.

Aquests darrers set dies també ens hem centrat en el cas dels veïns del Progrés a Badalona afectats per la pujada abusiva de lloguers per part d’un fons voltor. En aquest sentit vam fer aquesta nota de premsa i el company regidor Àlex Montornès va fer aquestes declaracions i aquest interessant fil. L’expansió dels fons voltor immobiliaris a les nostres ciutats trenquen un ja de per si precari equilibri, sense regulació legal (vergonya!). Ara mateix casos d’increments abusius al Poblesec (Vauras), Rubí (Mediasil), València (Blackstone) i tb a Badalona (Lazora). Ja estem treballant amb els veïns, d’acord amb altres grups polítics, promourem pronunciament del #plebdn en forma de moció i reclamant regulació legal dels lloguers i hem demanat més implicació al govern local.

❌Sense transparència en la contractació.
❌Sense justificar l’interès públic de l’anunci.
❓I finalment amb una aprovació al #plebdn que obre dubtes de legalitat.

Calen explicacions del govern PSC-Unió-Comuns a Badalona.

D’aquests temes, per cert, també n’he parlat a l’entrevista mensual a Badalona Televisió (resum i entrevista completa en aquest apunt al blog).

Ah, i per cert…

Des d’ERC hem fet també aquests posicionaments

Tuits d’interès

Actes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *