Una plaça Trafalgar que recupera itineraris de ciutat

Render nova plaça Trafalgar des de la carretera Antiga de ValènciaAquest mes d’agost s’ha començat a contractar la primera fase de reforma de la plaça Trafalgar (📍accediu al projecte), al cor de #Llefià. Una plaça més accessible i que millora la connexió entre la part baixa (Carretera Antiga de València) i alta (Torre Mena i Marquès de Sant Mori), recuperant ‘camí’ Santa Coloma.

La plaça Trafalgar és una de les places més vives i dinàmiques de #Badalona, i amb aquesta actuació guanya nous espais de relació (espai d’estada CAP, grada, zona jocs) i es connecta millor amb el barri. Aquí hi ha hagut un treball intens de l’Àrea d’Urbanisme que vaig dirigir fins al juny d’aquest any i el Districte 4, amb Dolors Sabater com a regidora especial, conjuntament amb el servei de projctes de l’AMB i la Comissió Urbanisme de #Llefià. Ara està en marxa la primera fase, amb pressupost de 1,5M, però s’ha treballat un projecte ampli que inclou altres fases. Va ser una de les prioritats del govern en q vam participar com a ERC junt Guanyem i ICV/EUiA a #Badalona. Estem contents que vagi fent camí.

Plaça Trafalgar - primera fase (punts centrals del projecte)

Plaça Trafalgar – primera fase (punts centrals del projecte)

2 thoughts on “Una plaça Trafalgar que recupera itineraris de ciutat

  1. Los niños si quieren jugar a fútbol donde pueden hacerlo? Es raro no ver un
    cártel en todos los parques con la prohibición, con la petanca más reducida tendríamos contentos a nuestros nietos.

    • La pregunta que et fas és pertinent. Cal assegurar que els parcs i places admeten també els jocs de pilota; cal veure de forma consensuada quina és la millor manera i com podem garantir la major convivència. És un tema a treballar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *