La presencialitat es va fent un lloc

[RESUM DE LA PRIMERA SETMANA DE JUNY] En aquests darrers dos dies, diferents actes ‘presencials’ han anat desgelant el desconfinament; amb totes les mesures de seguretat i responsabilitat cívica, això sí. Distància física, no distància social. M’ha agradat poder-hi participar i reprendre la vida social i política a peu de carrer.

Al blog podeu ampliar altres aspectes de l’actualitat setmanal, com ara 1️⃣ Els reptes ambientals de Badalona, 2️⃣ Per la reactivació econòmica i 3️⃣ Conclusions d’un debat de cultura diferent

Però a la ciutat també ha estat notícia:

Dilluns s’inicien noves millores al parc de Can Solei i Ca l’Arnús (https://j.mp/2XwFzQl). Mig milió d’euros decidits participativament el 2017 i q milloraran accessos i accessibilitat. Pendent pla d’usos (q fem amb els edificis interiors?) i blindar urbanísticament.

Hi ha un conveni signat fa un any entre l’Ajuntament de Badalona i Adif, en el qual aquesta es compromet a reparar tanques (400K euros). A principi d’any, s’havia començat la licitació. És important exigir a Adif la màxima agilitat i mesures urgents x evitar perills. Aquesta setmana com a ERC Badalona denunciavem l’estat d’abandonament de la tanca en diferents punts de la Mora. Podeu llegir la nota de premsa aquí.

En clau Badalona

En clau de país

Per pensar


https://twitter.com/jordimunozm/status/1269341565023027204

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *