[Setmana 15/2019] Tres bons projectes nascuts fora de Badalona però que tenen la ciutat com a camp de treball

Per començar el resum de la setmana, tres bones notícies originades per diferents administracions supramunicipals però que tenen un clar impacte local. La primera: tres centres de Badalona s’ha incorporen a #centreseducatius360, impulsat per l’àrea d’Educació de la Diputació, amb projectes com “Eduquem dins i fora l’escola” (CEIP Llibertat), “Inclow-me – lleure inclusiu” (CEIP Rafael Alberti) i “Robova, robòtica aprenentatge” (IES Eugeni d’Ors). La formació es farà el maig! En aquest enllaç podreu ampliar la informació.

La segona, un nou projecte de ciència ciutadana per millorar la biodiversitat ha nascut en el marc de la xarxa de parcs metrpolitans, gestionada per l’AMB. Es tracta d’un programa d’estudi de les papallones al Torrent de la Font i el Turó de l’Enric com un dels punts d’estudi. Més informació, aquí.

Com reconnectar els adolescents amb les biblioteques? La tercera notícia és el projecte #biblioLAB de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació té seu també a Badalona, on es desenvolupa de la mà de la Fundació Èpica. Aquesta passada setmana es presentava al cicle #8bpcohesiósocial.

Sembla que el PSC de Badalona està nerviós i ho fa pagar als mitjans locals. Un fil de Twitter que m’agradaria no haver hagut d’escriure:

A continuació algunes recomanacions, mirant les properes eleccions municipals (per cert, David Guerrero, welcome on board):

  1. Aquesta entrevista a Ricard Vilaregut al Nació, reflexions des de dins d’uns governs municipals que, com a #Badalona, van fer menys q el q volien però q han aconseguit més del q es pensen. Un titular: “Per tant, qui prengui el relleu trobarà un escenari millor.” L’entrevista, aquí.
  2. L’interessant exercici de comunicació política, la vídeo-crònica diària de campanya de la Dolors Sabater. En aquest fil de Twitter va recopil·lant els vídeos. https://twitter.com/mariadolorsa/status/1116082043425783811
  3. I parlant de la Dolors, l’entrevista que li va fer per al elDiario.es l’Arturo Puente i a la qual podeu accedir ja lliurement.

Ah, i per cert…

Ja ha començat la campanya!

Una agenda que no para

Altres tuits destacats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *