Catalan Voices: múltiples veus per explicar Catalunya

@catalanvoices

La setmana passada vaig ser el ‘curador’ de Twitter a Catalan Voices. Durant set dies vaig piular des de @catalanvoices, sense deixar del tot el meu perfil personal (a on vaig derivar els temes més locals o especialitzats); en tot cas, una experiència estranya a estones, però sempre estimulant i espero que útil, finalment. L’experiència de Catalan Voices amb el Twitter és certament interessant. Cada setmana una persona diferent s’encarrega de gestionar-ne el perfil: la veu de Catalunya es transforma en múltiples veus en un exercici reeixit per explicar de forma natural i dinàmica allò que passa en aquest tros de món.

A continuació podeu accedir a un #storify que recull les meves piulades fetes des del compte. Són en anglès i centrades sobretot en el procés de transició nacional, en periodisme i cultura. Tingueu en compte, que l’avatar i el nom del compte va canviant cada setmana. En tot cas, a continuació teniu les que vaig fer jo, aquella setmana.

From 10.21 to 10.27.

http://storify.com/oriolllado/catalanvoices-curated-by-oriolllado

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *